Cât costă un implant de păr? Pret Implant Par 2020

Cât costă un implant de păr?

Prezentare generală

O mulțime de produse promit să crească volumul sau să te ajute să crești mai mult păr. Dar majoritatea nu sunt atât de eficiente pe cât promit. Cel mai bun mod de a adăuga sau de a crește părul într-o zonă cu tipar de calviție sau păr subțire poate fi cu un implant de păr .

Dar cât costă un implant de păr? Nu există un răspuns clar și simplu la această întrebare. Atât tratamentul, cât și recuperarea au un preț și ambele au factori multipli care vor afecta pretul total al implantului.

 

Cât costă tratamentul

Pretul unui implant de păr este extrem de variabil și variază de obicei între 1000 și 1500 de euro. Aceste preturi sunt adesea din buzunarul personal. Majoritatea companiilor de asigurări consideră implantul de păr o procedură cosmetică.

 

Pretul implanturilor de păr depinde de mulți factori diferiți.

Acestea includ:

Unde locuiți: pretul relativ al vieții în zonă și numărul de chirurgi din apropiere care oferă procedura pot afecta taxa unui chirurg. Un implant de par in Cluj la clinica Dr. FUE costa aproximativ 1590 euro.

Tipul de procedură pe care îl alegeți: există două tipuri diferite de implanturi de păr: implantul de unități foliculare (FUT) și extracția unității foliculare (FUE). Fiecare are un pret diferit.

Abilitatea chirurgului dvs.: Aceasta este o corelație obișnuită: dacă chirurgul dvs. este considerat a fi unul dintre cei mai buni, ar putea să taxeze mai mult. În același timp, ratele mai mari nu înseamnă întotdeauna abilități superioare, așa că faceți cercetarea cu atenție.

Cât de mult păr doriți implantat: câteva zone de păr subțire va preta mult mai puțin decât acoperirea întregului scalp.

Preturi de călătorie: acesta nu este un lucru pe care medicul dumneavoastră îl va percepe, dar este totuși un pret pe care ar trebui să îl luați în considerare. Uneori trebuie să călătoriți pentru a găsi cei mai buni specialiști și ar trebui să luați în considerare aceste preturi atunci când decideți dacă vă puteți permite procedura.

 

Cât costă recuperarea după un implant de păr

Pe lângă preturile tratamentului, există și alte preturi potențiale de recuperare de care ar trebui să țineți cont.

Acestea includ:

  • medicamente pentru durere în timpul recuperării post-operatorii imediate
  • medicamente antiinflamatoare pentru a reduce umflarea în locul chirurgical
  • antibiotice pentru a reduce riscul de infectare

Dacă aveți complicații, mai ales dacă se infectează zona, va trebui să o tratați. Aceasta poate fi o sursă de cheltuieli suplimentare, inclusiv preturile pentru medicamente și vizitele medicului.

 

Alternative la implanturile de păr

Dacă așteptați implantul de păr sau nu vă puteți permite, există mai multe alternative nechirurgicale pe care le puteți folosi între timp. Aceste remedii nu sunt la fel de eficiente, dar pot ajuta.

Alternativele la implanturile de păr includ:

  • Minoxidil (Rogaine), care poate fi cumpărat fără prescripție medicală. Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.
  • Comprimatele de finasteridă (Propecia), care pot oferi rezultate în tratarea calviției masculine și feminine între trei și șase luni de utilizare continuă.
  • Terapia cu nivel scăzut cu laser, care poate trata căderea părului la ambele sexe prin stimularea activității celulare. Promovează retenția părului și poate întări părul slab.

 

Concluzie

Nu există nicio îndoială în acest sens: implanturile de păr nu au un pret redus – mai ales având în vedere că s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine cum ți-ai dori. Dacă aveți fondurile și decideți că doriți să investiți într-un implant de păr, realizați cercetări detaliate.

Puteți merge la mai multe consultații pentru a vă face o idee despre preturi și pentru a găsi chirurgul potrivit pentru dvs. Amintiți-vă doar că, atunci când vine vorba de preturi care sunt influențate de calitatea chirurgului, nu renunțați. Angajarea chirurgului potrivit, chiar dacă este mai scump, vă poate ajuta să obțineți cele mai bune rezultate posibile.

 

De asemenea, rețineți că, atunci când vine vorba de preturile inițiale ale tratamentului, multe clinici pot oferi planuri de finanțare pentru a face tratamentul accesibil cât mai multor persoane.