RECOMANDARE: Gala Premiilor e-Commerce 2014 #GPeCSummit

gpec summit

Anul trecut, am participat pentru prima oară la GPeC şi pot să spun, sincer, că e un #mustattend pentru oricine face e-Commerce.

Anul acesta, pe 27 Noiembrie, în cadrul celei de a 9-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, are loc GPeC Summit – 1 zi de Conferințade e-commerce pur, cu cei mai grei speakeri străini și autohtoni”, potrivit organizatorilor. Summit-ul se va încheia cu Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic în cadrul căreia vor fi răsplătite performanțele magazinelor online înscrise în competiția GPeC (aprox. 100), precum și a marilor jucători implicați în comerțul online.

Într-adevăr, lista de speakeri e impresionantă:

  • André Morys este autorul cărții bestseller germane “Conversion Optimierung”, este lector universitar de uşer experience și publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator și CEO Web Arts (o companie de top în consultanță pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanți), André este și fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internaționale dedicate optimizării conversiilor: European Conversion Summit.
  • John Ekman este fondatorul Conversionista- compania nr. 1 de optimizare a conversiilor în Suedia. Pe lângă consultanță avizată acordată marilor companii suedeze pentru creșterea raței de converise, John este și organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.
  • Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va împărtăși audienței rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 și tendințele pieței de comerț online pentru 2015, văzute prin prisma leader-ului de piaţă.
  • şi alţii.

speakeri gpec

Preţul de 39 Euro (TVA inclus), valabil până la 7 noiembrie, mi se pare mai mult decât convenabil pentru calitatea informaţiilor pe care le veţi auzi la GPeC.