Moderez la IMWorld 2013 şi am Nevoie de Ajutorul Vostru

Săptămâna aceasta, mai exact miercuri şi joi, are loc unul dintre cele mai mari evenimente B2B din România: Internet & Mobile World 2013. Evenimentul se anunţă ca unul grandios, atât din punct de vedere a calităţii cât şi a cantităţii.

Organizatorii ne pregătesc prezentări inspirationale de la speakeri reprezentând companii inovatoare precum: Mozilla, Facebook, Youtube, Fujitsu, Erricson, Cosmote, Romtelecom şi multe altele. În plus, tot timpul vei fi nevoit să alegi la ce prezentare să participi, având în vedere că IMWorld este structurata pe trei arii de business: Marketing Technologies, Mobile and Apps şi Business Software.

Pentru a vă face o idee mai exactă, vizitaţi site-ul oficial şi urmăriţi acest video de prezentare:

Accesul la IMWorld se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi procurate online până marți, 8 octombrie 2013.

Costul mi se pare mai mult decât echitabil având în vedere beneficiile:

  • Vei învăţa marketing şi business din cele mai mult de 100 de studii de caz prezentate de cei aproape 100 de speakeri. Impresionant!
  • Peste 130 de expozanţi.
  • Networking cu cei peste 5000 de alţi participanţi etc.

IMWorld

La invitaţia celor de Butterfly Media Group, voi participa la eveniment în calitate de blogger ambasador. Totodată, în a doua a zi a evenimentului, începând cu ora 17, voi avea onoarea să moderez un super panel pe scena Marketing Technologies cu tema “Digital Marketing is Dead – Long live Marketing“. Interesant subiect, nu? Ceilalţi invitaţi vor fi profesionişti cu renume din diferite agenţii:

imworld marketing panel

După cum puteţi observa, o listă de nume interesante, cu renume şi cu experienţă în antreprenoriat si agenții. Având în vedere că eu am experienţă numai la client, va exista cu siguranță o dinamică specială a discuţiei.

Astfel, am nevoie de ajutorul vostru. Ce aţi dori să aflaţi de la aceşti specialişti? Let’s pick their brains, vorba englezului.