Ofer 5 Invitaţii la Mobile Marketing Forum 2014

Cu noua provocare, e clar că puterea mea de decizie e mai mare. Unul dintre angajamentele pe care mi le-am luat (cu mine însumi) e să pun mult accept pe zona mobile, cu tot ce implică asta: site şi email-uri responsive, aplicaţii de mobil etc.

Din punctul meu de vedere, mobile-ul a devenit un must pentru orice business online. Nu e doar un moft. De exemplu, peste 10% din traficul acestui blog vine de pe un dispozitiv mobil. Gândiţi-vă acum la un site de e-commerce, neoptimizat pentru mobil, cu acelaşi trafic de pe mobil. S-ar pierde ceva revenue, nu?

Şi lucrurile sunt mult mai serioase decât. Doar uitaţi-vă peste aceste statistici, din care voi extrage un singur grafic:

Statistici mobile vs desktop În acest context, iniţiative precum Mobile Marketing Forum sunt de luat în considerare. Acest eveniment are loc joi, 10 aprilie, la Howard Johnson. Puteţi arunca un ochi peste program aici.

Revenind la promisiunea din titlu, ofer 5 invitaţii la eveniment oamenilor din companii care vor să fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing şi development la ora actuală.

Puteţi solicita o invitaţie pe e-mail celor de la Evensys la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menţionând la subiect “Invitaţie Allinbound.ro “, alături de datele personale de contact şi numele companiei.

The Future is mobile!

UPDATE: Invitatiile s-au dat. Multumesc pentru interes!