Ofer 2 invitaţii la webinarul despre Facebook Ads susţinut de Spada

Social Media School Am observat o tendinţă a unor marketeri de a concluziona, după o perioadă scurtă de test, că publicitatea pe Facebook nu are randament, că nu există un ROI tangibil. Bineînţeles, cauza acestor concluzii este ignoranța sau lipsa de experienţă. Dacă sunt luaţi la întrebări despre diferite tactici (Custom Audiences, A/B Testing, Multivariate testing, Power Editor etc), situaţia se schimbă drastic în defavoarea lor.

Din punctul meu de vedere, ad-urile pe Facebook oferă marketerilor avantaje unice precum targetarea, costuri scăzute, viralizare etc. Din păcate, resursele de calitate care te pot învăţa să maximizezi potenţialul acestui tip de publicitate sunt puţine. În acest context, cei de la Spada, în speţă Alex Negrea şi Andrei Roşca, vin în ajutorul vostru cu un curs online dedicat implementării şi măsurării campaniilor de Facebook Ads.

Andrei Rosca si Alex Negrea

Cursul se va desfăşura săptămâna viitoare, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 18 şi va dura aproximativ 3 ore. Promisiunea celor de la Spada e că vă vor învăța pas cu pas cum să setaţi şi optimiza campanii de publicitate pe Facebook pentru a vă atinge obiectivele. Costul de participare e de 45 Euro + TVA.

 

În următorul blog post, voi încerca să vin cu diferite sfaturi personale, câştigate în urma experienţei, în ceea ce priveşte publicitatea pe Facebook: tactici mai puţin cunoscute, tipuri noi de facebook ads etc.

Pentru a nu vă mai ţine în suspans, voi livra ce am promis în titlu.

 

Scrieţi într-un comentariu ce aţi dori, în mod special, să vă fie clarificat în cadrul acestui webinar. Voi trage la sorţi câştigătorii celor două invitaţii luni, 15 Iulie.

Aceştia vor fi anunţaţi prin mail şi printr-un update la acest articol.

Succes!