RECOMANDARE: Workshop despre Strategii de Comunicare pe Facebook la PR Academy

Nu e prima dată când fac recomandări de evenimente, cursuri sau workshop-uri. Dar, de data asta, situaţia e puţin diferită pentru că sunt direct implicat în eveniment.

Pe 22 noiembrie, voi participa ca trainer/speaker la PR Academy, eveniment organizat de Evensys şi care se va desfăşura la Hotel Marshal Garden. PR Academy doreşte a fi “prima platformă de cursuri intensive adresată specialiştilor în comunicare şi PR din România“. Interesant, nu?

PR Academy

Aşa cum am mai zis, în contextul lipsei de resurse utile în această zonă, aceste tipuri de iniţiativă sunt mai mult decât binevenite. În plus, mă simt onorat să fac parte din acest proiect. Alături de mine, cei înscrişi vor avea şansa să înveţe strategii avansate de comunicare pe Facebook de la specialişti precum Cristi Manafu, Cătălin Teniță sau Gabi Nistoran în cadrul workshop-ul “Advanced Facebook Strategies“. Cu siguranţă, şi eu voi avea multe de învăţat de la cei trei, chiar dacă voi participa ca speaker, ca și ei.

Workshop Advanced Facebook Strategies PR Academy

Iată o parte dintre lucrurile de care voi vorbi la PR Academy:

Restul interviurilor le găsiţi pe site-ul oficial.

Ţin să vă menţionez că workshop-ul în care voi participa va fi unul la nivel avansat şi nu este adresat începătorilor.

Pentru mine, va fi încă o ocazie să distrug anumite mituri şi practici greşite din ceea ce se obişnuieşte să se facă în marketingul pe Facebook. Deasemenea, vă voi învăţa cum să vă setaţi obiective SMART, aliniate la obiectivele de business şi cum să măsuraţi drumul către îndeplinirea lor folosind indicatori cheie de performanţă. Voi intra în detalii şi vă voi arăta ce trebuie să urmăreşti în setarea campaniilor de publicitate pe Facebook şi cum le poţi optimiza, cum îţi poţi mări reach-ul organic al conţinutului de pe pagina de Facebook… Şi multe altele.

Sincer, deşi am emoţii, abia aştept să vă împărtăşesc o parte din know-how-ul meu.

Deci, cu cine mă văd la PR Academy?